Ultrasport is een Wellness, Health en Fitness Center. Het is veel meer dan alleen een sportschool. In onze sportschool hebben wij de nieuwste apparaten en er is altijd begeleiding aanwezig. Wij helpen u graag met het behalen van een gezonde Lifestyle en daarom ontvangt u gratis voedingsadvies.

Individueel & groepslessen

Individueel sporten of groepslessen, het kan allemaal bij ons! Als u liever alleen sport is dat natuurlijk geen probleem. Maar als u wat hulp nodig heeft biedt Ultrasport met Fitness op maat dat u altijd een deskundige fitness trainer bij u heeft. Er zijn altijd groepslessen beschikbaar. Ultrasport biedt u vier verschillende lessen aan: Bodyshape, Bodypump, Power Yoga en Pilates.

sporten Elst

Persoonlijke ervaring

Mijn ervaring met sporten Elst is zeer positief. Ik heb een abbonement genomen en heb lessen gevolgd met een personal trainer. Door zo’n personal trainer wordt u gemotiveerd en blijft u maar terugkomen met veel plezier naar de sportschool.

Contact met dit bedrijf

Bent u net als ik geïnteresseerd in dit bedrijf dan kunt u bellen naar 024 675 68 36. U kunt ook langskomen en een gesprek aangaan. Wij zijn open op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00. Zaterdag van 09:00 tot 16:00 en Zondag van 09:00 tot 14:00. Zij zullen klaarstaan om u te helpen.

Categorieën: Sportschool