Ik woog een paar kilo teveel en ik wilde graag in een korte periode veel afvallen. Ik ging op het internet op zoek naar een goede personal trainer Heemstede. Ik kreeg erg veel zoekresultaten en ik heb vervolgens een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op de website van bmi Haarlem.

BMI-sportschool

Website van bmi Haarlem

Nadat ik een tijdje had gezocht op personal trainer Heemstede en ik uitkwam op de website van bmi Haarlem was er op de website erg veel informatie te vinden over wat de sportschool de klanten aan te bieden heeft. Een personal trainer beschikt ook over 15 jaar ervaring als chef waardoor je erg goede hulp kan krijgen op het gebied van het opstellen van een voedingsschema. Ik kan daarom op een gezonde en op een lekkere manier afvallen. Ik sport hier nu een aantal maanden met behulp van een personal trainer en ik ben al 10 kilo afgevallen. Het was in het begin echter wel erg waar maar mijn personal trainer hij mij erg goed geholpen om door te zetten. Ik ben daarom zelf echt super tevreden over bmi Haarlem omdat zij mij super goed hebben geholpen met het behalen van mijn doelen.