Ik woog een aantal kilo teveel en het lukte mij niet om door middel van zelfstandig sporten deze kilo’s eraf te sporten. Ik ging daarom op het internet op zoek naar personal trainer Amsterdam.

studio Amsterdam PT

De website van Amsterdam personal training

Toen ik zocht op personal trainer Amsterdam kreeg ik super veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk uit op de website van Amsterdam personal training. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ik  had contact met het bedrijf opgenomen voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek heb ik kennis gemaakt met mijn personal trainer en we hebben samen een persoonlijk voedingsschema opgesteld om mijn persoonlijke doelen op een verantwoorde manier te behalen. Nadat ik een aantal maanden met mijn personal trainer had gesport was ik al erg veel kilo’s kwijtgeraakt. Ik heb een super goede klik met mijn personal trainer en ik ga elke keer met plezier sporten. Mijn personal trainer heeft mij vooral in het begin echt geholpen om door te zetten. Ik ben daarom zeer tevreden over Amsterdam personal training en raad het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een personal training iom echte resultaten te boeken.