Bent u op zoek naar crossfit in Nieuw Vennep? Dan bent u bij CrossFit Hoofddorp op het juiste adres. Hier krijgt u te maken met personeel dat heel erg vriendelijk is, Heel erg veel ervaring heeft met sporten en heel erg veel kennis. Zo kunnen ze u helpen met het behalen van uw doelen en kunt u met al uw vragen bij hun terecht. Zoals hoe je de oefeningen uitvoert, over rust, over blessures, spieren en over afvallen. Zo kunt u elk doel behalen bij CrossFit Hoofddorp. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. Wilt u dit nou ook proberen? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, door te mailen, door langs te komen of door de website te bezoeken. Tot snel!

personal training

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Ik ben voor 3 weken terug begonnen met sporten. Het sporten bevalt me echt goed. Ik ben al 5 kilo afgevallen en mijn conditie is behoorlijk verbeterd. Het personeel is erg vriendelijk en gaat goed te werk. Zo voel ik mij op mijn gemak om hier te sporten. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere  mensen.

crossfit in Nieuw Vennep