Ik woog altijd een aantal kilo teveel en ik wilde hier graag vanaf. Voor een lange tijd had ik zelfstandig gesport in de sportschool maar ik behaalde mijn gewenste resultaten echter niet. Ik ging daarom op het internet op zoek naar groepslessen Eindhoven want het leek mij erg leuk om in groepjes samen te sporten.

groepslessen

Meer informatie

Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan naar groepslessen Eindhoven en een aantal websites ahd bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van Smart personal training. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ook is er een kopje te vinden met succesverhalen van mensen die erg grote resultaten hebben behaald. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik contact had opgenomen met het bedrijf. Ik had samen met mijn personal trainer een voedingsschema opgesteld waarbij ik niet vast zou zitten aan een onhaalbaar dieet. Binnen een aantal maanden was ik al super veel afgevallen en terwijl ik gewoon nog lekker kon blijven eten. Ik voel mezelf ook een stuk fitter en ik heb veel meer energie. Ik ben daarom ook super tevreden over Smart Personal training.