Iedereen krijgt naarmate hij of zij ouder wordt, last van hangende oogleden en / of wallen. Sommige mensen kunnen zich hier erg aan irriteren en willen het graag weg laten halen. Kies dan voor de ooglidcorrectie Elst bij La Gracia! Hier zijn zij gespecialiseerd in een ooglidcorrectie en hebben zij al veel klanten gelukkig kunnen maken. Wilt u er meer over weten? Ga dan naar de website!

Kies voor de ooglidcorrectie Elst

Een hangend ooglid kan erg in de weg zitten en vervelend zijn. Daarnaast geeft  het u een vermoeide blik. Door een ooglidcorrectie Elst uit te voeren zult u er een stuk jonger, frisser en energieker uitzien! Daarnaast is er geen chirurgische ingreep voor nodig. Het kan namelijk met de Dermoplasma techniek. Deze techniek is een stuk minder ingrijpend en toch net zo effectief. Bij La Gracia kunnen zij u verder helpen. Neem snel contact op met een van de specialisten van de ooglidcorrectie Elst.

behandelingen

Dermoplasma

Dermoplasma is een techniek op basis van een lange golf radiofrequentie. Door de radiogolven zullen huidvezels samentrekken en ontstaat er een liftend effect. Met de Dermoplasma kunt u huid liften zonder erin te snijden.